Online ajánlatkérés

 
HAJÓBÉRLÉS / HAJÓZÁSI DOKUMENTUMOK

1.A hajókereső segítségével válassza ki az Önnek tetsző hajót.

2.Válassza ki a hajóhoz tartozó opcionális lehetőségek közül azt, amelyikre igényt tart a hajózás során ( pl. külmotor, gyermekvédő háló, hajóvezető.)

3.Ellenőrizze a fizetési részleteknél a kiválasztott hajót, annak bérleti díját, a helyszínen fizetendő díjakat és az opcionálisan választott tételeket.

4.Kattintson a foglalás gombra.

5.A megadott e-mail címére elküldjük visszaigazolásunkat a foglalási lappal, a bérleti szerződéssel és a crew listával együtt.

6.A hajó fix foglalása a hajóbérleti díj 50%-nak befizetésével történik. 6 héttel indulás előtt kell a hátralékot fizetni. Amennyiben a hajóbérlés 6 héten belül történik, a foglalás a teljes hajóbérleti díj befizetésével történik

7.A teljes összeg befizetése után küldjük Önnek a board passt, mely tartalmazza a hajó átvételének helyét , időpontját, az Ön által kifizetett összeget, valamint feltűntetjük a helyszínen fizetendő költségeket. 

8.Nyomtassa ki a board passt, majd ezt vigye magával a bázisra, ahol a hajót átveszi.

9.Indulás előtt legkésőbb 1 héttel küldje el e-mailben/faxon a kitöltött crew listát, valamint amennyiben nem tőlünk kérte a hajóvezetőt , úgy az illető hajóvezetői engedélyét.

10.Kellemes időtöltést és jó szelet kívánunk!

 

A HAJÓZÁS SORÁN

1.Utazzon a hajó bázisára, majd a board passon feltűntetett irodában jelezze érkezését. Itt segíteni fognak Önnek a további teendőkben, szerződés aláírása, kaució letétele, helyia adó fizetése, stb.

2.A board passon feltűntetett helyen és időpontban (check in) vegye át a hajót.

3.Kérjük gondosan ellenőrizze a hajóátvétel során, hogy minden megfelelő állapotban van-e? ( vitorlák, kötelek, külmotor, stb. )

4.Ha hibát, vagy hiányosságot észlel kérjük azonnal jelezze a bázisnak, vagy a hajót átadó személynek. 

5.Amennyiben a hajózás során problémája adódna a hajóval, kérjük azonnal értesítse a bázis managert, vagy a bázist, hogy mielőbb megkapják a szükséges segítséget. A bázisnak a mielőbbi probléma elhárításra kell törekednie, így Ön bármilyen távol is legyen a kiindulási kikötőtől, mindenképpen kérjen segítséget. 

6.Nyelvi probléma esetén vegye fel irodánkkal a kapcsolatot!

7.Figyelje a napi időjárást, előrejelzéseket.

8.A board passon feltűntetett időpontban ( check out) térjen vissza a hajóval, majd a bázis által megjelölt időpontban adja át a hajót. Kérjük itt is gondosan ellenőrizze Ön is, hogy a hajón keletkezett esetleges hibák / hiányosságok valóban Önök által keletkezett-e.

9.A hajóleadást követően vegye fel kaucióját.

 

KAUCIÓBIZTOSÍTÁS

A kaucióbiztosítás ezen formája nem mentesít a kaució helyszínen történő letéte alól, azonban kár esetén, ha levonás történik, a biztosító a kaucióból történő levonás összegét visszatéríti Önnek.

A kaucióbiztosítás ügyintézését kérheti tőlünk is, de megkötheti önállóan is.

Mielőtt egyénileg kötné meg kaucióbiztosítását, kérjük olvassa el az információkat!

 

EGYÉNI AJÁNLATKÉRÉS

1.Amennyiben több hajót kíván bérelni , vagy tört hétre szeretné vinni a hajót, vagy esetleg Horvátország területén kívül hajózna kérjük vegye fel irodánkkal a kapcsolatot akár e-mailben, akár a megadott telefonszámokon.

+361/240-0562  | +3670/389-5036 | +3670/389-5021 |  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

EGYÉNI HAJÓBÉRLÉS | HAJÓBÉRLÉS MENETE | INFORMÁCIÓK HAJÓBÉRLŐKNEK | HORVÁTORSZÁG HAJÓBÉRLÉS


Az adriahajoberles.hu weboldalán található összes információ, kép és egyéb anyag másolása, felhasználása (kivétel: szöveg idézés forrás megjelöléssel) csak a honlap üzemeltetőjének kifejezett engedélyével történhet.Tájékoztatjuk, hogy az oldalon szereplő helyesírási- és hibás feltöltésből származó hibákból adódó félreértések és károk miatt a cég felelősséget nem vállal.

Az oldalt a Prima Yacht & Holiday Kft. üzemelteti. Elérhetőségünk: 1139, Budapest, Petneházy u. 44. Adószám: 14806328-2-41.

Összes hajó és ár