Online ajánlatkérés

KAUCIÓ BIZTOSÍTÁS

kaució biztosítás

A kaucióbiztosítás ezen formája nem mentesít a kaució helyszínen történő letétele alól, azonban kár esetén, ha levonás történik, a biztosító a kaucióból történ levonás összegét visszatéríti Önnek.

A kaucióbiztosítás ügyintézését kérheti tőlünk is, de megkötheti önállóan is. Mielőtt egyénileg kötné meg a kaucióbiztosítást kérjük olvassa el az információkat.

Partnerünk a Hamburger Yachtversicherung Schoomacker.

kaucióbiztosítás kötés

UTAS BIZTOSÍTÁS

utasbiztosítás

Kösse meg utasbiztosítását egyszerűen és gyorsan! Tengerparti utasbiztosításunk az általános baleset, betegség, poggyász biztosításon túl az alábbi sportokra is kiterjed: vitorlázás, búvárkodás 40 m-ig, surf, kitesurf, windsurf, banán, vizisí, tengeri kajak, air-chair, jetski, quad.

A biztosítás ügyintézését kérheti tőlünk is, de megkötheti önállóan is. Mielőtt egyénileg kötné meg az utasbiztosítást kérjük olvassa el az információkat.

Partnerünk az EUB Zrt.

kaucióbiztosítás kötés

HAJÓ FELTÖLTÉS

hajó feltöltés

Vásároljon kényelmesen, akár még itthonról és élvezze a gondtalan szabadságot! Amennyiben nem szeretne a bevásárlással időt tölteni,vagy csak szeretné kényelmesen még itthonról megtenni ezt, úgy kattintson az alábbi linkre, és válogasson a termékek közül. Az élelmiszerektől kezdve az üdítőkön át az ajándék tárgyakig mindent megtalál amire szüksége lehet a hajózás ideje alatt. A szolgáltatást az összes kikötőbe biztosítjuk.

Partnerünk a Jam Yacht Supply.

hajó feltöltése

TÖBB HAJÓ FOGLALÁSA

több hajó bérlése

Amennyiben több hajót szeretne egyszerre foglalni, és a könnyebb ügyintézés érdekében ezeket egy bázisról szeretné, kérjük vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot, hogy a lehető legkedvezőbb áron biztosíthassuk Önnek a hajókat.

 

AJÁNLATKÉRÉS: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

 

TÖRT HETES HAJÓBÉRLÉS

tört hetes hajóbérlés

Amennyiben tört hétre szeretne hajót bérelni,( vagyis nem szombattól-szombatig ) úgy kérjük vegye fel velünk e-mailben, vagy telefonon a kapcsolatot, hogy munkatársunk segítségével ezen kérésének is eleget tudjunk tenni.

 

AJÁNLATKÉRÉS: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
 

 

ONLINE HAJÓBÉRLÉS

express

Amennyiben nem szeretne várni a személyre szabott ajánlatra, úgy express hajókeresőnkön pár perc alatt Ön is megtalálhatja a szabadon lévő hajókat Horvátországban és pár kattintással le is foglalhatja.

 

ONLINE HAJÓBÉRLÉS: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 


Az adriahajoberles.hu weboldalán található összes információ, kép és egyéb anyag másolása, felhasználása (kivétel: szöveg idézés forrás megjelöléssel) csak a honlap üzemeltetőjének kifejezett engedélyével történhet.Tájékoztatjuk, hogy az oldalon szereplő helyesírási- és hibás feltöltésből származó hibákból adódó félreértések és károk miatt a cég felelősséget nem vállal.

Az oldalt a Prima Yacht & Holiday Kft. üzemelteti. Elérhetőségünk: 1139, Budapest, Petneházy u. 44. Adószám: 14806328-2-41.

Összes hajó és ár